2020-09-16 08:20:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne törődjön mások véleményével, tegye, amit jónak lát!

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyében jár. A munkahelyén elégedjen meg azzal, hogy önnek van igaza, és ne ragaszkodjon ahhoz, hogy ezt be is bizonyítsa. Párja szeretne több időt tölteni önnel. Ha rendszerezné a teendőit, a kedvében járhatna...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vigyázzon, mit ír alá, és ne vállaljon kezességet más tartozásáért! Másban se erőltesse az elköteleződést: színvallásra kényszeríteni a másikat ugyanolyan káros lenne, mint ha önmagát akarná rávenni erre.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A magánéletben csak akkor fog révbe érni, ha el tudja engedni a sérelmeit. Csak aláássa a boldogságukat azzal, ha folyton felemlegeti a másik ballépéseit! Egy beszélgetéssel új fejezetet nyithatna a kapcsolatukban.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén ne vállaljon mindent magára, bátran vonjon be másokat is a feladatokba! Ha párt keres, mozduljon ki otthonról: jók az esélyei az ismerkedésre, de a sikerhez az ön aktivitására is szükség van!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Végre bebizonyosodik, hogy ha valamit, az érzéseit egészen biztosan nem kell újragondolnia... A munkahelyén egyeztesse a kollégákkal, mikor venne ki szabadnapot, nehogy keresztülhúzzák a számításait!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön mindig pontos, és nem tűri a késedelmet. Most rengeteg hátráltató tényezőre számíthat, de ennek is megvan a jó oldala: így legalább jut ideje arra, hogy alaposan megfontoljon egy sorsdöntő lépést.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Ha megbízna mások szakértelmében és tudásában. gyorsabban menne a munka, és több ideje jutna magára, illetve a kedvesére! Családi élete sajnos nem zökkenőmentes, de egy-két dolog tisztázódhat...

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szívügyekben egy kis kavarodásra számíthat: vagy ön lesz féltékeny, vagy a párja kezd gyanakodni önre. A lényeg, hogy ha két lehetőség közül nem tud választani, várjon, amíg fel nem merül egy harmadik!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Találkozhat valakivel, aki elbűvöli. Nem győznek egymásra tromfolni az érdekes beszédtémák, programok kibeszélése terén. Jóbarátok lehetnek – és nem csak azok! Pénzügyi téren zseniális ötletei támadhatnak.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szülei és a párja megint más véleményen vannak? Vagy hagyja, hogy ők döntsék el egymás között a dolgot, vagy a társával értsen egyet, hiszen önök már egy külön családot alkotnak! A szülőket később kiengesztelheti.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygóállások jót tesznek a lelkének: sokkal vidámabban végzi a munkahelyi teendőit. Otthonában csak akkor fogjon nagyobb átalakításba, ha egy-két éven belül biztosan nem költözik el, mert több pénzét felemészti a felújítás, mint elsőre gondolta.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Főnöke vonakodik kifizetni a járandóságát, ellenben a magánéletébe próbál beavatkozni. Nem csoda, ha a távozás körül járnak a gondolatai... Ne törődjön mások véleményével, tegye, amit jónak lát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: